Vilken förening representerar du:
ESK Hockey

Vad heter du och vad är din roll i klubben? 
Ulrika Larsson, förälder idag i lagenheten J20. Sonen började spela hockey för 11 år sedan. Varit engagerad ”bullmamma” under alla år. Hela föräldragruppen har ställt upp och jobbat ideellt för att driva laget tillsammans med ledarna och spelarna. ”Laget före jaget”.

Vad har du för förväntningar på mässan? 
Att näringsliv och föreningsliv möts för nätverkande och samverkan samt många besökare för att visa upp all företagsamhet som finns i Enköping.

Vad tror du att mässan kommer att bidra med till er som förening?
Förhoppningsvis uppstår något nytt samarbete samt väcka intresset för klubben och hockeyn och att fler kommer på matcher.

Vad är det bästa med förening- och idrottslivet? 
En bra allmän fostran och trygghet och gemenskap för alla idrottande ungdomar. Ledare och vuxna runtomkring bidrar tillsammans till bra värdegrunder. Individen får växa och utvecklas och lär sig längs vägen att arbete tillsammans ger dubbel glädje. Alla behövs. Laget före jaget! Du blir en bättre människa som lär dig se och bemöta olika situationer och individer – en livskunskap.

Vad tycker du om samarbetet med Nya Enköpingsmässan? 
Hittills bra, kul att ni bjuder in oss/ungdomarna i idrottsföreningarna till samarbete samt att de har chansen att lära sig att genomföra nya arbetsuppgifter samt få tjäna en slant till lagkassan.