Berätta kort om er förening:
Enköpings Base- och Softbollklubb har två sporter som namnet kanske hintar om: Softboll och Baseboll. Vi är en relativt liten förening med ungefär 80 aktiva, föräldrar och eldsjälar. Vi har ett softbollag som spelar i högsta serien (division 1), ett basebollag som spelar i näst högsta serien (regionserien) och ett gäng med knattar och ungdomar som tränar och åker på matcher/cuper när tillfälle ges. Alla är välkomna och prova på vår sport och är välkomna in i EBSK-gemenskapen!

Vad heter du och vad är din roll i klubben?
Jag heter Rebecca och jag sitter som ordförande i föreningen.

Vad har du för förväntningar på mässan?
Vi hoppas på härlig stämning och många nya spelare/medlemmar som kommer och provar på sporten! Träffa alla härliga människor i Enköping som kommer och vill veta lite mer om oss!

Vad tror du att mässan kommer att bidra med till er som förening?
Förhoppningsvis att vi får lite mer utrymme i Enköpingsbornas hjärna och hjärta. Detta är en möjlighet för vår förening att synas lite mer och vi hoppas såklart att detta kommer bidra fler i föreningen. Sen är detta en otrolig möjlighet för oss att få in lite ekonomiskt bidrag eftersom för varje person som kommer får vi föreningar dela på 50% av biljettintäkterna. Vi hoppas såklart att alla enköpingsbor lägger skruven i våran burk när mässan väl är igång!

Vad är det bästa med förening- och idrottslivet?
Gemenskapen och att vara sig själv! Idrotten är ett fantastiskt sätt att få kompisar för livet och att röra på sig livet ut!

Vad tycker du om samarbetet med Nya Enköpingsmässan?
Vi är väldigt nöjda med samarbetet och hoppas kunna fortsätta det i framtiden!  Vi tycker det är väldigt roligt att mässan tänkte på oss när dom valde föreningar som skulle få vara med, eftersom vi är en liten förening som inte så många känner till! Stort tack till Nya Enköpingsmässan som ger oss denna möjlighet!