Utställarpaket

Nya Enköpingsmässan är en mässa med stor bredd av utställare från flera olika branscher. Den ger dig och ditt företag chansen att skapa värdefulla relationer med Enköpings näringsliv och visa upp ditt varumärke. Du och ditt företag/verksamhet kommer möta både befintliga och nya kunder samt att skapa nya relationer med andra utställare.

Nya Enköpingsmässan samarbetar med lokala idrottsföreningar och hälften av intäkterna från entrén går oavkortat till dessa.

EXEMPEL PÅ UTSTÄLLARPAKET:

Väggar och el framdraget ingår i alla priser och paket. Om du är osäker på vilken utrustning du eventuellt ytterligare behöver till din monter, hjälper vår mässmonterleverantör med detta. Mer Information om mässmonterleverantören får du vid bokning. Allt enligt önskemål kommer finns på plats till när ni kommer för att ställa i ordning eran monter. Tänk på att planering och struktur inför mässan är A och O. Alla företag kommer synas mer eller mindre i sociala medier, press och på vår hemsida. Vill du synas mer, kontakta oss!

Förfrågan

Frågor, funderinger eller vill du boka din plats? Använd vårt formulär för att komma i kontakt med oss.

Går också bra att nå oss via:
E-post: hej@enkopingsmassan.se
Telefon: 0734-333 882

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev. Vi kommer att skicka ut information om nyheter kring Nya Enköpingsmässan och erbjudanden från våra partners.

16-17 september, Idrottshuset

Huvudpartners

Partners