Skolprojekt
– Ready 4 Life

Enköpingsmässan är ett gyllene tillfälle för Enköpings näringsliv att samlas och utbyta erfarenheter och kunskap. Naturligtvis vill vi inkludera framtidens näringsliv och se till att ungdomar från gymnasiet tar del av mässan och all erfarenhet som finns här.

 

Tillsammans med Enköpingsmässans partner AFRY och Westerlundska gymnasiet har vi säkerställt att detta blir verklighet. Projektet ”Ready 4 Life” ger Enköpings blivande entreprenörer och arbetskraft möjligheten att träffa alla fantastiska företag.
AFRY har valt att starta detta projekt, som tillsammans med Westerlundska gymnasiet visar framtidens generation vad Enköping har att erbjuda.

Alla elever går ett högskoleförberedande program. Detta är ett utmärkt tillfälle att få se vilka möjligheter det finns och hur man tar kontakt med en framtida arbetsgivare.

Eleverna kommer att besöka mässan med en vetgirig inställning till företagen fredagen den 13 september.

Tider för Ready 4 Life:
Grupp 1:  9:15-10:15
Grupp 2: 10:30-11:30

AFRY är ett företag med 19 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Så gör er redo tillsammans med Enköpingsmässan, AFRY och Westerlundska gymnasiet att säkra framtida kompetensluckor redan idag!

Make them “Ready 4 Life”!

Kompetensgruppen och Näringslivsavdelningen i Enköpings kommun stödjer projektet Ready 4 life.

huvudpartners

Partners